Min lokale kontakt Professor Isoda, er meget venlig og vil gerne inddrage mig i stedets arrangementer. Han er dog ikke så koordineret, så jeg får det ofte først at vide samme dag som det foregår… (den distræte professor smiley)

Mandag middag blev jeg inviteret til at deltage i en reception om aftenen i anledning af “graduate students” og “doctoral students” som havde overstået præsentation af deres afhandling og delafhandling i det foregående halve år. De var fra alle fagområder under Faculty of Education, fra “kindergartenteacher” til “social science of educational history”

Det var hyggeligt og uformelt, stor oplevelse at se så afslappede japanere på slap line. Det er åbenbart en tradition at hver studerende fortæller en morsom anekdote fra deres forløb. Det var meget underholdende selv om jeg ikke forstår de japanske jokes…

Og så kunne jeg jo tale med de tilstedeværende om deres projekter, og enkelte af dem var rimeligt gode til engelsk.

Jeg blev også trukket til mikrofonen for at præsentere mig selv, og hvorfor jeg var på besøg